Rezultate

Încă de la primul an de la înfiinţare, programul a avut rezultate excelente pentru că evoluţia copiilor a fost spectaculoasă atât din punct de vedere al aptitudinilor fizice, cât şi al comportamentului. Evoluţia copiilor a confirmat teoria conform căreia sportul educă şi creează caractere.

Sunt foarte mulţi tineri care, datorită programului Gladiator, şi-au găsit un loc de muncă la circuri din ţară şi din străinătate, Brazilia, Turcia, Italia ş.a., care au jucat în filme sau reclame datorită abilităţilor de a realiza cascadorii, dar sunt şi cazuri în care foştii elevi au devenit profesori ai generaţiilor mai tinere de Gladiatori.

De asemenea, Programul Gladiator le-a deschis absolvenţilor sfera ocupaţională. Ei au reuşit să urmeze învăţământul universitar, unii dintre ei fiind admişi chiar la două facultăţi, iar o parte dintre ei profesează în domeniul alpinismului utilitar. Aşadar, copiii au reuşit, cu ajutorul instruirii Asociaţiei Gladiator, să-şi canalizeze energia într-un scop pozitiv şi s-au putut integra în societate, reuşind să-şi găsească o ocupaţie stabilă.