Implicã-te și tu!

Te poți alãtura eforturilor noastre, sprijinindu-ne sã oferim copiilor o șansã la o viațã normalã, farã sãrãcie, fãrã infracțiuni și, respectiv, fãrã marginalizare din cauza unor handicapuri grave. Ai la dispoziție mai multe forme în care poți sã te împlici. Alege pe cea sau cele pe care le dorești:

I. PERSOANE FIZICE:

1. Doneazã orice sumã!

Poți dona prin depunere de numerar sau transfer bancar, în contul Asociației GLADIATOR menționat mai jos, orice sumă pe care vrei să o aloci. Ne poți contacta în prealabil, dacă dorești mai multe detalii despre activitatea copiilor și a asociației, pe lângă informațiile deja disponibile pe site.Chiar și un ajutor mic este binevenit să completeze resursele necesare pentru un supliment de hrană pentru micii GLADIATORI, asigurarea continuității prestației antrenorilor, achiziția unui microbuz pentru transportul copiilor cu handicap sever, de la centrele de plasament la centrul GLADIATOR și înapoi (în plan pentru 2016) dar și o serie de alte nevoi curente.

2. Direcționeazã 2% din impozitul tãu pe venit!

Pentru ca iniţiativa noastră să poată continua, ea are nevoie de susținere financiară. Numai cu ajutorul sponsorizărilor sau donațiilor copiii pot beneficia în continuare de programul Gladiator. Ajută-ne să-i ajutăm pe acești copii, să le putem da în continuare, o şansă la o viaţă mai bună.
Ambele programe Gladiator, destinate copiilor defavorizaţi, dar şi a celor cu handicap, au nevoie de susţinere financiară. Astfel, poţi decide să direcţionezi 2% din impozitul tău pe venit, Asociaţiei Gladiator.Menţionează pe formularul corespunzător, în rubrica specială, datele fiscale ale Asociaţiei Gladiator, indicate mai jos. Dacă ai venituri numai din salarii, completează Formularul 230. Daca ai venituri din alte surse decât salarii (drepturi de autor, dividende etc.), completează Formularul 200. Informații despre procedura 2% găseşti pe doilasuta.ro.

Datele noastre sunt:

Denumire: Asociația Gladiator-Szobi Cseh

CIF/CUI: 34739564

Cont bancar (Ron) – IBAN: RO62RNCB0074146349910001 – BCR Bd. Regina Elisabeta Nr. 5 (Sector 3)

Copiii care urmează Programul Gladiator, copiii şi tinerii fără posibilităţi materiale, au nevoie de haine, echipamente sportive și chiar alimente, drept pentru care, astfel de donații sunt binevenite.

Formular 230 (completat cu datele asociației)

3. Convinge un sponsor!

Dacă vii în contact cu companii care au sau caută programe pentru implicarea lor în comunitate, în Responsabilitate Socială Corporatistă (CSR), vorbește-le despre activitățile și, mai ales, despre rezultatele impresionante obținute in ultimii 5 ani, ale Asociației GLADIATOR.

Poți să convingi un Sponsor, chiar și un prieten, să se implice punctual sau pe termen mediu, cu contribuții minime în bani sau produse. Contactează-ne pentru a găsi împreună soluția cea mai potrivită.

4. Postează informații despre micii GLADIATORI pe blogul tău!

Și tu poți promova, în rândul prietenilor tăi, străduința copiilor și antrenorilor de la Asociația GLADIATOR, precum și eficiența uimitoare a metodei originale create de Szobi Cseh. Dacă ai un website propriu, un blog, un cont pe Facebook sau pe alte rețele sociale, ne poți ajuta vorbind lumii despre realizările noastre.

Fie poți prelua texte, fotografii și linkuri de pe website-ul www.asociatiagladiator.ro, fie îți putem furniza un banner electronic, stabilind împreună dimensiunile, contextul și conținutul.

II. PERSOANE JURIDICE:

1. Dă impact evenimentelor tale cu demonstrațiile micilor GLADIATORI

Te-ai convins, vizionând Galeria foto-video, că schimbarea de comportament și performanțele sportive ale copiilor implicați în programele Asociației GLADIATOR sunt spectaculoase. Poți solicita, pe baza unui contract de colaborare, o demonstrație a micilor GLADIATORI pe care să o incluzi în programe de divertisment asociate congresului, recepției sau lansării tale.

2. Angajează un tânăr care a urmat programele GLADIATOR

Sunt deja peste 400 de copii care au urmat programele GLADIATOR timp de mai mulți ani. S-au întors la școală, vor să lucreze, unul din ei a intrat la 2 facultăți în toamna lui 2008, cei cu handicap major au căpătat abilități ce pot fi utile în anumite activități care să le asigure un venit. Pentru unii, ajunși la vârste de peste 16 ani și care fie au familii sărace, fie vor pleca din centrul de plasament (nu se știe unde!), am reușit chiar noi să le găsim un loc de muncă. Poți și tu să ne ajuți.

Indiferent în ce domeniu ai afaceri, de la alpinism utilitar și interventie rapidă, la infrastructură și servicii, dacă ai un loc de muncă disponibil, gandește-te și la tinerii modelați de noi.

3. Acordă un sprijin în produse sau servicii

Pe parcursul unui an, copiii de care ne ocupăm ar putea să beneficieze de un supliment de hrană (dulciuri, sucuri, gustări etc.), de accesorii sportive care se strică des la sală, de echipament sportiv unitar (treninguri, încălțăminte sport etc.), de mici cadouri de Paște, de 1 Iunie și de Crăciun. În plus, ca să facem cunoscute activitățile, poveștile de succes și nevoile micilor GLADIATORI, avem nevoie de sprijin în producerea diverselor materiale informative (tipărire de broșuri, cataloage, DVD-uri etc).

Niciodată însă, resursele Asociației (adesea suplinite din resursele proprii ale lui Szobi Cseh și ale antrenorilor!) nu sunt suficiente. Așa că dacă produci sau distribui astfel de articole, poți alege să ne ajuți, sub forma unui contract de sponsorizare în produse.

4. Dacă mai ai rezerve în ciuda crizei, acordă o mică sponsorizare în bani.

Nu întâmplător îți prezentăm ultima, această opțiune. Stim că îți este greu, că profiturile din care puteai da sponsorizări ți-au scăzut. De aceea, ți-am sugerat multe alte moduri în care poți să ne ajuți. Totuși, dacă ai vrea să aloci chiar și numai 100 de lei, iată câte lucruri importante putem face cu ei pentru micii GLADIATORI:

– înlocuirea unui blocator / scripete / ham / cordelină de escaladă care s-a uzat.
(Știi cât de importante sunt aceste accesorii, ca să putem menține gradul optim de siguranță pentru copii?)

– completarea necesarului din trusa medicală și de protecție: apărătoare, cotiere, glezniere, medicamente uzuale.
(Știi ce înseamnă pentru un copil care face sport intensiv, să nu își permită nici măcar o aspirină sau un unguent pentru relaxarea mușchilor?)

Dacă vei reuși să ne ajuți în orice mod, îți mulțumim ! Dacă nu vei reuși, te ajutăm noi, macăr să te relaxezi. Te vom invita la demonstrațiile cu public pe care le vom organiza în cursul anului.